S námi horko přežijete


Česká republika sice naštěstí leží v mírném podnebném pásu, ale to, jakých teplot dosahují poslední roky léta, odpovídá spíše tropům. V našich zeměpisných šířkách nejsme na tak vysoké teploty zvyklí, a tak není divu že mnoha lidem dělají problémy. Velká horka způsobují škody na majetku, ale zejména mohou způsobovat závažné zdravotní problémy. Přes největší horka – tedy od 11 do 15 hod. – by každý měl být doma. To samozřejmě u většiny lidí není možné, a tak je alespoň nutné apelovat na to, aby všichni dodržovali základy pohybu na slunci. Opalovací krém s vysokým faktorem, pokrývka hlavy a hlavně dostatek tekutin by měl být naprostým základem.

míč v bazénu

Sotva se trochu oteplí a provozní řád koupališť to umožňuje, otevřou se brány veřejných bazénů. Není divu že kvůli vysokým teplotám je návštěvnost enormní. Každý se chce zchladit, a také dopřát dětem nějakou tu vodní zábavu. Bohužel vysoké návštěvnosti znamenají, že lidé tvoří dlouhé fronty úplně všude. Nikdo nechce prožít odpoledne na koupališti stáním ve frontě, a i to jeden z důvodů proč stále více lidí volí svůj vlastní bazén.

Kdo má trochu místa na zahradě, může si pořídit bazén na zahradu bazenygluc. Zahradní bazény jsou v dnešní době velice rozšířené především díky svým kompaktním rozměrům a také nízké pořizovací ceně. Už okolo 50 000 Kč můžete koupit kvalitní bazén, který je vyrobený ze speciálního a odolného plastu. Nemusíte se tak bát že by vám bazén praskl nebo bych ho zničil mráz.

bazén plavání

Jestli chcete vědět, kolik by stál bazén velký tak akorát, rozhodně se na nás obraťte. Můžeme vám spočítat cenu montáže na klíč, anebo vám spočítáme cenu kompletního bazénu který si vyberete. V nabídce máme oválné, obdélníkové, čtvercové i kulaté bazény, a prodáváme k nim i celou škálu příslušenství. Už příští rok se můžete koupat ve svém vlastním bazénu, proto si jej vyberte včas.