Skládačka s dílky.


Bez čeho by to rozhodně nešlo. Když si chcete sestavit vodní dýmku, jsou k tomu potřeba všechny díly skládačky. Je to stejné, jako u stavebnice lego, když vám pár dílů bude chybět, už z toho nedostanete to, co chcete. Například, když máte významný most, který chcete poskládat a mít ho na polici s ostatním legem, je dobré k tomu mít všechny díly, co jsou v krabici, už bez jediné kostičky se vám most bude skládat špatně. Ovšem, když máte více stavebnic doma a víte že náhradních dílů je doma dost, asi most dostavíte, ale jestli je to vaše první stavebnice, tak nemáte naději. Stejně, je to, i se složením vodní dýmky, abyste si mohli zapálit svůj oblíbený tabák. Když vám bude jedna část chybět, už to bez ní nepůjde. Jaké ty části taková vodní dýmka má?

Korunka na vodní dýmku

Prvním dílem je váza neboli nádoba, do které se dává voda na filtraci vzduchu, kouře, který nasáváte. Váza je velmi důležitá a dělá ten správný efekt, a slouží jako filtr. Bez ní by to nešlo, neměli byste spodní část vodní dýmky, který je zároveň filtračním systémem. Další částí, která na vázu navazuje je samotné tělo neboli difusor, který můžete mít v různém provedení. Můžete mít vysoké těla a luxusní verze nebo naopak malá těla vhodná i k cestování. Tělo propojuje vázu s místem, kam má přijít korunka a má místa na připevnění hadice. Takže další částí je hadice, a to jedna nebo můžete mít dýmku na více hadic a může navzájem kouřit více lidí, vhodné na akce, kde si sedne kolem stolu více zájemců o tuto atrakci.

Korunka na vodní dýmku

Pak, už se dostáváme k samotné korunce a to doslova. Na horní částí je umístěna korunka, kam se dává samotný tabák a zakrývá se alobalem, do kterého se dělají malé otvory. Korunka na vodní dýmku, je z velké části vyráběná z keramiky. A snadno se tak rozbije. Musíte na ní být opatrní. S vázou jsou to nejkřehčí věci, ale většinou když padá tak korunka je ve větší části a dopadne hůř než váza. Když nebudete chtít používat alobal je tu ještě jedna možnost a to využití HMS, které je jeho náhradou. Je to malá skříňka děrovaná a slouží na uložení uhlíku. Pak, už budou jen věci, kterými budete těsnit jednotlivé části, takže těsnící kroužky a náustek na hadici. Teď už máte vše důležité.