Jaký dekor dveří u vestavěné skříně si vybrat


Víte, jakou měli lidé za socialismu výhodu? Že nebylo v obchodech tolik zboží, takže měli snazší výběr, co koupit. Týkalo se to vlastně všeho – nábytku, koberců, automobilů, obuvi, kalhot, hraček, sportovních potřeb či jízdních kol. Někdy jste byli dokonce rádi, že jste vůbec sehnali alespoň to základní, co bylo k životu třeba, a tak vám zbývalo mnoho času na své koníčky a zájmy, na pobyt v přírodě a na kontakt s přáteli. Dnes jsme na trhu vysloveně přehlceni množstvím výrobků (tím netvrdíme, že je to špatně), ale musíte věnovat mnohem více času a energie výběru vhodného typu zboží, které byste chtěli.

skříně na míru

Někdy je to ztíženo i tím, že se mezi kvalitní produkty vloudí „šmejdy“, a o to je pak výběr ještě komplikovanější. Jestliže budete poptávat v Praze vestavěné skříně https://www.sten-skrine.cz/, budete se muset také rozhodnout, jakému dekoru dveří dáte přednost. A vězte, že to jednoduché mít nebudete.

dívčí tvář jako dekor vestavěné skříně

Fotky a zase fotky – s fotografiemi se u dekorů vestaveb na míru roztrhl pytel a chcete-li nějakou z nich na dveřích mít, musíte se rozhodnout velice uvážlivě a pokud možno přikládat fotky dekorů k prostředí, kde chcete skříň mít. Pamatujte, že art design je velmi působivý, a že každá fotografie vás propojuje s daným objektem – myšlenkově a energeticky. Proto je rozumné vybírat velmi pozitivní témata, jako je ovoce (hrst třešní, pomeranč, jablka), motýly, rozkvetlou louku či květinový záhon a vyhnout se čemukoliv destruktivnímu. Jako dobrý nápad se ukázala i skříň s fotografií obličeje zamilované nevěsty ve svatebních šatech v nadživotní velikosti, která zdobí ložnici novomanželů, a dodává jí nejen milostný, ale i lehce erotický náboj.

V jednoduchosti hledejme krásu i spásu – čím komplikovanější život žijeme, tím obtížnější je vymotat se z některých problémů. Toto se může týkat i dekoru vašich skříní, a tak je leckdy rozumné dát přednost tomu nejjednoduššímu minimalistickému řešení bez jakýchkoli madel a úchytů a pouze v jedné syté barvě bez vzorů, ornamentů, maleb a fotografií. Například skříně v barvě žluté krásně kontrastují vůči modrému koberci, anebo dveře zbarvené do modra bezvadně vyniknou k dřevěné podlaze.