Netradiční využití plastových obálek na svatbě


Svatební oznámení – rozesíláte svatební oznámení tradičním způsobem v papírových obálkách? Což to tentokrát změnit a odeslat jej v plastové obálce. Je to výhodné v tom, že můžete použít větší formát oznámení, můžete jej vytvořit jako skládačku (puzzle) a navíc barva obálky je velmi výrazná, takže s bílým samolepicím štítkem adresáta i odesílatele to bude vypadat efektně. A svatební oznámení zhotovené jako puzzle je skutečně originální a neotřelé, které mnoho vašich svatebních hostů rozhodně nebude očekávat.

svatební hostina

Svatební dar – svatebními dary bývají velmi často domácí spotřebiče a další vybavení domácnosti, takže tu pak novomanželé rozbalují i obří krabice, ale vy je můžete tentokrát překvapit také něčím originálním, poté, co jste od nich obdrželi svatební oznámení jako skládačku puzzle. Do obálky jim můžete vložit skládačku puzzle, která obsahuje plánek, kde se ukrývá váš svatební dar. A v plastové obálce červené nebo modré barvy se také může dobře vyjímat největší překvapení ze všech – například pokud chcete svým dětem věnovat dvougenerační dům, který jste potají před svatbou zakoupili výměnou za prodej vašeho velkého bytu v Praze – do obálky vložíte klíče od domu, s visačkou a s adresou. V obálce také mohou být klíčky od auta, pokud chcete věnovat svatebním darem nový nebo ojetý vůz.

svatební oznámení

Zábava pro děti na svatbě – je známo, že děti se na svatbách často nudí, a že po pár hodinách začínají být nevrlé a touží jít domů nebo alespoň někam ven, hrát si s kamarády. Můžete jim svatební oslavu usnadnit a zpestřit tím, že jim hru nabídnete již v prvopočátku. Můžete to zkusit třeba se stavebnicí Merkur a s Igráčky – tyto legendární hry z období socialismu jsou stále na prodej a pro děti představují fantastickou zábavu na celý den. Plastové obálky tu využijete buď pro ukládání drobných dílků stavebnic, anebo je použijete jako podloží pro vytvářené stavby a hrací plány. Obálky jsou barevné a mohou tu dobře kontrastovat s figurkami i s ocelovými komponenty této krásné technické stavebnice.