Pečovat o sebe není slabost


Vypadat dobře by mělo být normální pro ženy i pro muže. Pečovat o sebe není projev slabosti, ba naopak. Snažit se vypadat k světu není nic za co by se muž musel v dnešní době stydět. Samozřejmě že nic se nemá přehánět, ale stačí dodržovat základní hygienu a k tomu si čas od času dopřát i pořádnou péči třeba v podobě návštěvy pánského salonu. Zatímco ženy jsou poměrně zvyklé chodit pravidelně do kadeřnictví, aby jejich vlasy vypadaly krásně, muži byli zvyklí že se doma sami ostříhali strojkem a měli na chvíli pokoj. Někteří samozřejmě chodili ke kadeřnici, ale ta jim neposkytne takový komfort a služby jako barbershop.

holič muž

Barbershop má tradici spíše v Americe, kde jsou takové salony na každém kroku. Poznáte je na první pohled, protože před vstupními dveřmi se točí legendární a proslulý poutač v barvách bílé, červené a modré. Otočný válec si s ničím jiným nelze splést, a tak budete hned vědět, že jste na správné adrese – v barbeshopu. Navštivte náš barbershop Holešovice a nechte se hýčkat tak jako jste to ještě nezažil. Návštěva barbershopu je především o kvalitě a zážitku. V některých salonech se můžete dokonce těšit i na aromaterapii a masáž s trochou sklenky něčeho ostřejšího.

poutač barbershop

Barbeshop vyhledávají muži především proto, že jde o ryze pánský salon, čemuž odpovídají i nabízené služby. Pracujeme zde nejen s nůžkami a strojkem, ale také s břitvou, která vám udělá dokonale rovné kontury. Vykouzlíme vám precizní účes a dáme i tvar vašim vousům. Cokoliv budete chtít, to vám náš salon nabídne. Nemusíte chtít zrovna nejmodernější účes, ale můžeme vás ostříhat podle toho co vám bude slušet. Návštěva barbershopu by měla být zážitek, a my vám zaručíme, že u nás to zážitek bude. Nejen díky kvalitě nabízených služeb, ale i díky stále usměvavému personálu, který vám dokáže pomoct a poradit se vším ohledně vašeho vzhledu.